Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΤΩΡΑ ΣΕ DVD

27 Dresses

Υπόθεση:Η Τζέιν είναι ιδανική παράνυφος. Έχει οργανώσει είκοσι επτά γάμους και στην ντουλάπα της φιγουράρουν τα φορέματα που φόρεσε σε καθέναν από αυτούς. Όμως, όταν η νεότερη αδελφή της κερδίζει την καρδιά του αφεντικού της, με τον οποίο η Τζέιν είναι κρυφά ερωτευμένη, τότε αποφασίζει να πάψει να είναι τόσο ρομαντική.


Asterix aux jeux Olympiques

Υπόθεση:Ο Γαλάτης Καψουρίξ είναι τρελά ερωτευμένος με μια Ελληνίδα πριγκίπισσα. Όμως, την καρδιά της όμορφης Ειρήνης διεκδικεί και ο γιος του Καίσαρα, ο ραδιούργος Βρούτος. Όταν εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί το νικητή των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και ο δρυίδης Πανοραμίξ σπεύδουν στην αρχαία Ολυμπία.




Before the devil knows you are dead

Υπόθεση:Δύο αδέρφια που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα συμφωνούν να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο του πατέρα τους, με τη βεβαιότητα ότι η ασφάλεια θα καλύψει τη ζημιά. Όμως, η μοίρα τούς παίζει άσχημο παιχνίδι, παρασύροντας τους ίδιους, τις συζύγους τους και τους γονείς τους στη δίνη τραγικών γεγονότων.


Iron Man

Υπόθεση:Έπειτα από τρεις μήνες ομηρίας στο Αφγανιστάν, ένας εφευρέτης και έμπορος οπλικών συστημάτων συνειδητοποιεί ότι, σε λάθος χέρια, τα προϊόντα του γίνονται αντικείμενα ολέθρου. Αποφασίζει να σταματήσει την παραγωγή όπλων και μεταμορφώνεται σε υπερασπιστή του Καλού, ντυμένος με μια προηγμένης τεχνολογίας πανοπλία.


Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Υπόθεση:1957. Οι Ρώσοι αναγκάζουν τον Ιντιάνα να εντοπίσει για λογαριασμό τους ένα πολύτιμο εύρημα, κρυμμένο σε αποθήκες του στρατού. Ο Τζόουνς αναγκάζεται να παραιτηθεί από το πανεπιστήμιο. Όταν ένας νεαρός του φέρνει κρυπτογραφημένο μήνυμα από κάποιον φίλο του επιστήμονα, ταξιδεύει στο Περού, αναζητώντας ένα κρυστάλλινο κρανίο και τη μυθική πόλη του Ελντοράντο.



What happens in Vegas

Υπόθεση:Έπειτα από γερό μεθύσι, ένας ανεύθυνος νεαρός και μια κοπέλα παρατημένη από τον αρραβωνιαστικό της παντρεύονται στο Λας Βέγκας. Την επομένη το έχουν μετανιώσει, αλλά ο τοπικός δικαστής, όχι μόνο δεν δίνει διαζύγιο, αλλά τους δεσμευει τα χρήματα που κέρδισαν στο καζίνο και τους επιβάλλει να ζήσουν μαζί έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: